Werken bij Barendse?

Eerst leggen we graag kort uit wat wij van jou verwachten en wat je van ons kan verwachten voordat je ons komt benaderen voor een baan.

  • Kwaliteit: Bij ons draait het om het aanbieden van een langdurige oplossing. Wij halen graag het beste uit elke situatie om de best mogelijke oplossing aan te bieden. Doortastendheid staat bij ons dus op nummer één!


  • Collegialiteit: Wij zijn een hecht groepje collega's. We stellen ons sociaal en flexibel op naar elkaar en zijn bereid om van elkaar te leren en elkaar te respecteren.


  • Werkervaring: Het is de bedoeling dat je volledig zelfstandig te werk kan gaan en op veel vlakken genoeg werkervaring hebt om een goede oplossing aan te bieden. Creativiteit, oplossend vermogen en initiatief nemen is waardevol.


  • Uitstraling: Het imago van een bedrijf en de houding naar klanten toe speelt een hoge rol in het vertrouwen die bestaande, nieuwe of potentiële klanten naar ons zullen hebben. Daarbij is het belangrijk dat wij vanaf het begin tot het einde van elke klus verzorgd en serieus overkomen naar de klant.


Veiligheid staat hoog bij ons dus zal je (minimaal) een B-VCA diploma moeten hebben. Zo niet, dan helpen wij jou graag bij het aanmelden voor de cursus.

Wat denk je ervan?

Wil jij graag ons gezellige team komen versterken? Vul dan hier ons sollicitatieformulier in. Verdere instructies volgen in het formulier.